JADIDLARNING ILMIY QARASHLARIDA TARIXIY ASARLARNING O’RNI VA AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu tezisda jadid namayondalarining tarix ilmi bo’yicha o’z fikir va qarashlari va ularning asarlarida tarixiy voqealarga munosabati, yosh avlodni ulg’aytirishda ta’lim tarbiya berishda tarix ilmining o’rnini mulohaza qilibgina qolmay ularning boshqa xalqlar va islom tarixi bo’yicha asarlari tahlil etilgan.