KOMPOZITOR DILOROM AMANULLAYEVA ASARLARIDA SHAKL VA JANR MUVOZANATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada Oʻzbekiston Respublikasi sanʼat arbobi, kompozitor, professor Dilorom Amanullayeva asarlarida shakl va janr muvozanati keng yoritib berilgan.