KOMPOZITOR DILOROM AMANULLAYEVANING ESTRADA-JAZ VOKALIZLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Mazkur ilmiy maqolada Oʻzbekiston Respublikasi sanʼat arbobi, kompozitor, professor Dilorom Amanullayeva estrada-jaz vokalizlari yaratilishi tarixi va tahlili ken yoritib berilgan.