MAVZU :O’TKIR VA SURUNKALI GLOMERULONEFRITLAR MOHIYATI, ETIOLOGIYASI, KLINIKASI, KECHISHI, DAVOLASH VA PROFILAKTIKASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
“Ta`lim tog`risida”gi qonun va “Kadrlar tayyorlash” milliy dastur talablaridan kelib chiqqan holda, malakali kadrlar tayyorlashda o`quv rejalari dasturlar mazmuniga moslanib, talabalarni o`quv dasturlari va qo`llanmalar