МАМЛАКАТДА ТУРИЗМ СОҲАСИНИ РАҚОБАТБАРДОШЛИГИНИ ОШИРИШНИНГ ИННОВАЦИОН ЙЎЛЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ушбу мақолада туризм соҳасида инновацион технологияларни ривожлантиришда мавжуд имкониятлар таҳлил қилинган. Жумладан, потенциал истеъмолчиларнинг интернет коммуникация воситаларидан фойдаланиш даражасини ўрганилган, рақамли коммуникацияларни жорий қилиш бўйича тадқиқот натижалари асосида таклифлар ишлаб чиқилган.