ZAMONAVIY TA’LIMDA O’QITUVCHINING TA’LIM SUBYEKTI SIFATIDA BAJARADIGAN VAZIFALARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida o’qituvchining ta’lim subyekti sifatida bajaradigan vazifalari haqida so’z yuritilgan.