AKMEOLOGIK KOMPETENSIYA TUSHUNCHASI VA UNING MAZMUNI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
ushbu maqolada kompetensiya tushunchasining mazmuni, turlari va vazifalari hamda bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchilarining akmeologik kompetensiyasini rivojlantirish pedagogik muammo sifatida ifodalangan.