BO’LAJAK PROFESSIONAL TA’LIM O’QITUVCHILARNING AKT BO’YICHA TAFAKKURINI SHAKLLANTIRISHNING DIDAKTIK YO’LLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Maqolada bo’lajak professional ta’lim o’qituvchilarini AKT bo’yicha tafakkurini shakllantirish metod, usullari to’g’risida tushunchalar berilgan. Zamonaviy ishlab chiqarishning umumiy ilmiy-texnikaviy tomonlarini ochib beruvchi fanlar qonunlari, tushunchalari va ularni o’qitish yo’llari keltirilgan.