TIBBIY TA’LIM XIZMATLARI SIFATINI YAXSHILASH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu ilmiy maqolada oliy ta’lim tizim xizmatlari bozorini rivojlantirishning marketingni o’rni, oliy ta’lim raqobatbardoshligini oshirishda ta’lim xizmatlari marketingining asosiy vazifalarini belgilash va ularni strategik yo’llari bayon etilgan. Shuningdek, oliy ta’lim muassasalari faoliyatida ta’lim xizmatlarini o’ziga xos jihatlarini aniqlash va ushbu yo’nalishga oid izlanishlar, ilmiy ishlar muhokama qilingan. So’ngi yillarda oliy ta’lim tizimini har tomonlama sifatli va qulaylashtirish maqsadida yangi tizimlarni tashkil etish ko’rib chiqiladi. Jahon reytingidan yuqori joylarni egallagan nufuzli ta’lim muassasalarini strategiyasidan andoza olib qo’llanilsa ijobiy natijalarga erishish mumkin.