NAZAR ESHONQUL IJODIDA FOLKLOR AN’ANALARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada Nazar Eshonqulning hikoyalari tahlil qilingan. Uning ,,Bepoyon osmon’’ hikoyasidagi folklor an’analari ochib berilgan. Oyto’ldi obrazi orqali bir oilaning farzandsizligi haqida so’z yuritiladi.Hikoyada xalq tilidan keltirilgan ko’plab iboralar , maqollar, murojat –qarg’ishlardan o’rinli tarzda foydalaniladi.