AZOTLI O’G’ITALAR VA ULARNING O’SIMLIKLARIGA TA’SIRI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2024)
Ushbu maqolada Azotli oʻgʻitlar, ularning ishlatilishi hamda ahamiyati haqida ma'lumotlar berilgan.