TANA HARORATINI O‘LCHASH, TOMIR URISHI VA NAFAS OLISHNI BAHOLASHDA HAMSHIRANING VAZIFALARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolda tana haroratini o‘lchash, tomir urishi va nafas olishni baholashda hamshiraning vazifalari, bemorlarga tashxislari, tana harorati yuqori bo’lganda birinchi yordam ko‘rsatish haqida yoritilgan.