ALISHER NAVOIYNING BAG'RIKENGLIK G'OYALARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada Alisher Navoiyning hayoti, adabiy merosi va uning ta'siri haqida umumiy ma'lumotlar berilgan. U shuhratli o'zbek shoiri va mutafakkiri Alisher Navoiyning ijodiylik, adabiyot, tilshunoslik, tarixshunoslik va madaniyat sohalaridagi o'rni va roli tadqiq qilinadi. Uning asarlari, yaratgan adabiy shakllari, o'zbek adabiyoti tarixidagi o'rniga e'tibor qaratiladi.