KORXONALARNI INNOVASION FAOLIYATNING RIVOJLANISH KO‘RSATKICHLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqola korxonalarda innovatsion faoliyatni rivojlantirishni anglatuvchi asosiy ko'rsatkichlarni o'rganadi. Innovatsiyalar raqobatbardoshlikni oshirish, iqtisodiy o'sishni rag'batlantirish va barqarorlikni ta'minlashda hal qiluvchi rol o'ynaydi. Tegishli adabiyotlarni tahlil qilish, turli xil tadqiqot usullarini qo'llash va empirik natijalarni taqdim etish orqali ushbu maqola korxona innovatsiyalarining rivojlanishiga ta'sir qiluvchi ko'rsatkichlar to'g'risida har tomonlama tushuncha berishga qaratilgan. Muhokama va xulosalar innovatsiyalar madaniyatini rivojlantirishga intilayotgan biznes va siyosatchilar uchun tushuncha beradi.