XITOY TILIDA UNDOV SO‘ZLARNING SEMANTIK GURUHLANISHI VA ULAR HAQIDAGI NAZARIY QARASHLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada xitoy olimlarining xitoy tilida undov so‘zlarni ma’noviy jihatdan guruhlarga bo‘lish masalasida bildirgan asosli fikrlari o‘rganilib, ularning nazariyalari tahlil qilingan.