ISLOM DINIDA VAQT MASALASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bu maqola Islom dini tarqatilishida va insonlarning hayotini boshqarishida katta ahamiyatga ega bo'lgan "vaqt masalasi" mavzusini o'rganib chiqishga bag'ishlangan. Islom dini, vaqtning samarali ishlash, ilmiy faoliyat, ibodat va o'zini rivojlantirish uchun o'z vaqtni boshqarishni katta ahamiyat beradi.