MAHMUD AZ-ZAMAXSHARIYNING HAYOTI VA MA’NAVIY MEROSI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada buyuk allomamiz, Abul-Qosim Mahmud ibn Umar ibn Muhammad az-Zamaxshariyning ta’lim tarbiya to’g’risidagi asarlari, fikr va qarashlarining butun jaxonda tutgan o’rni va pedagogic fikrlar taraqqiyotiga qo’shgan hissasi, shuningdek bugungi kun amaliyotidagi ahamiyati yoritilgan.