ABU ABDULLOH MUHAMMAD IBN AHMAD IBN YUSUF al-XORAZMIY (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada islom xalifalaridan biri Ibn yusuf al-Xorazmiyning islom diniga tarqalishi va payg`ambar sunatlarini saqlab qolishidagi hizmatlari to`g`risidagi ma’lumotlar yozilgan.