YOSH AVLODNI JISMONIY BARKAMOLLIGINI SHAKLLANTIRISHDA JISMONIY TARBIYA VA SPORTNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada yosh avlodning jismoniy kamolotini shakllantirishda jismoniy tarbiya va sportning hal qiluvchi roli ko'rib chiqilgan. Jismoniy faoliyatning umumiy rivojlanishga ko'p qirrali ta'sirini tahlil qilish uchun adabiyotni o'rganadi. Metodlar bo'limida jismoniy tarbiyani o'quv dasturlariga kiritishning samarali yondashuvlari, natijalar bo'limida esa ijobiy natijalar ko'rsatilgan. Munozara bo'limi kengroq natijalarni o'rganadi va xulosalar amaliy takliflar bilan birga uzoq muddatli foyda haqida tushuncha beradi.