PARALINGVISTIK VOSITALARNI O’RGANISHNING AHAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada tilshunoslikka yondosh soha-paralingvistika xususida fikr yuritiladi. Paralingvistik vositalarni o’rganishning bir nechta e’tiborli va ahamiyat qaratilishi zarur bo’lgan o’rinlari haqida so’z boradi. Noverbal vositalarning xususiyatlari misollar yordamida tushuntiriladi.