ОИЛА ВА ЖАМИЯТ МУНОСАБАТЛАРИДА ОИЛА ТАРБИЯСИ – ИЖТИМОИЙ ТАРБИЯНИНГ МУҲИМ ОМИЛИ СИФАТИДА (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Президентимиз Шавкат Мирзиёевнинг “Маълумки, ёш авлод тарбияси ҳамма замонларда ҳам муҳим ва долзарб аҳамиятга эга бўлиб келган. Аммо биз яшаётган XXI асрда бу масала ҳақиқатан ҳам ҳаёт-мамот масаласига айланиб бормоқда. “Тарбия қанча мукаммал бўлса, халқ шунча бахтли яшайди”, дейди донишмандлар. Тарбия мукаммал бўлиши учун эса бу масалада бўшлиқ пайдо бўлишига мутлақо йўл қўйиб бўлмайди”