“KATTA ADRON KOLLAYDERINING YARATILISHI, ISHLASH MEXANIZMI” (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada Katta adron kollayderi haqida va unda zarrachalar ustida o’tkaziladigan tajribalar hamda Xiggs bozonini aniqlash haqida bayon qilingan.