ИЖТИМОИЙ ДАВЛАТ: ИЛМИЙ СИЁСИЙ, ФАЛСАФИЙ ҲУҚУҚИЙ ВА ҲУҚУҚИЙ АКСИОЛОГИК ДИСКУРСЛАР (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақолада Ижтимоий давлат сиёсий хусусиятга эга воқелик эканлиги, давлат ва жамият ҳаётини ташкил этиш ва бошқариш ҳар қандай давлатни сиёсий институтга, воқеликка айлантириши, шунинг учун давлат ҳақидаги мулоҳазалар сиёсий таълимотлар ва дискурсларга бориб тақал иши тадқиқ этилган.