PEDAGOGIK KENGASH FAOLIYATI SAMARADORLIGINI OSHIRISH OMILLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada pedagogik kengashning hamkorlikda ish olib borish va doimiy takomillashtirishga intilish orqali maktablarda innovatsiya hamda ilg‘orlik madaniyatini shakllantirishga, barcha o‘quvchilarning sifatli ta’lim olishini ta’minlash masalalari ko‘rib chiqilgan.