BO‘LAJAK O‘QITUVCNILARDA NUTQ TEXNIKASINI SHAKLLANTIRISH MUAMMOLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada bo‘o‘lajak o‘qituvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda nutq texnika va uni rivojlantirish yo‘llari yoritilgan