RESEARCH OF THE TECHNOLOGY OF OBTAINING TWO-LAYER KNITTED FABRICS IN A NEW STRUCTURE OF A FLAT TWO-NEEDLE KNITTING MACHINE WITH THE NEEDLES PLACED IN A RUBBER ARRANGEMENT (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Zamonaviy ikki yassi ignadonli trikotaj to’quv mashinalarining texnologik imkoniyatlaridan foydalanib, ignalari lastik tartibda joylashtirib ishlab chiqarilgan yangi tuzilishli ikki qatlamli trikotaj to’qimalarining olish texnologiyasi tadqiq etilgan.