OLIY TA’LIM, FAN VA INNOVATSIYALAR VAZIRLIGI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada tibbiyotga kirish fanining “Tibbiy ramzlari (tibbiy emblema, tibbiy bayroq, tibbiy xalat)” mavzusi bayon etilgan. Hozirgi vaqtda butun dunyoda tan olingan va ishlatilib kelinayotgan tibbiy ramzlarning yuzaga kelishida, o‘ziga xos tarixiy jarayonni bosib o‘tishi va aholi o‘rtasida bu ramzga bo‘lgan hurmat - e’tiborning yuqoriligi aks ettirilgan.