ORGANIK BOG'CHILIKNI TAKOMILLASHTIRISHDAGI INNOVATSIYALAR, O'ZBEKISTON RESPUBLIKASI SUG'ORMA DEHQONCHILIGI SHARTLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada butun dunyo bo'ylab organik bog'dorchilikni takomillashtirish to’g’risida bir qancha innovatsion g'oyalar yoritilgan. Bu yangiliklar O‘zbekiston Respublikasi bog’dorchiligida to‘g‘ri tatbiq etilsa, O‘zbekistonning organik sabzavot, meva va boshoqli ekinlari hosildorligini keskin oshirish ayniqsa dekorativ o’simliklarni ko’paytirishda xizmat qilishi mumkin.