O‘QUVCHILARNI MEHNAT MADANIYATINI SHAKLLANISHIDA KASB TA’LIMINII O‘RNI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida o‘quvchilarning mehnat madaniyatini shakllanishida kasb ta’limining o‘rni yoritib o‘tilgan.