SHAHARLARNING HUDUDIY TUZILMALARI ARXITEKTURASI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Bugungi kunda shaharsozlik sohasiga oid asosiy masalalar va muhim muammolarni hal etish nihoyatda dolzarb vazifa ekanligini inobatga olinmoqda.