INGLIZ TILINI O‘QITISHDA KOMMUNIKATIV KOPETENSIYANI INTEGRATSIYA QILISH YO‘LLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu tezisda Ingliz tilini o‘qitishda kommunikativ hompetensiyani integratsiya qilish haqida fikir yuritilgan.