INGLIZ TILI DARSIDA INTERAKTIV DOSKANING AXAMIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada maktab, litsey, institut, universitet o‘qituvchilari interaktiv doska bilan tanishib, dars mobaynida unumli foydalanish yo‘llari haqida so‘z boradi.