RIVOJLANAYOTGAN MAMLAKATLARGA INVESTITSIYA KIRITISH XUSUSAN, O’ZBEKISTON RESPUBLIKASINING SO’NGI 30 YILDAGI INVESTITSION SALOHIYATI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada so’ngi 30 yillikda rivojlanayotgan mamlakatlarga investitsiya kiritish bir necha barobarga oshganligi boyis biz ham aynan rivojlanayotgan mamlaklatlarga etiborimizni qaratdik, xususan Markaziy Osiyo davlatlariga, O’zbekistondagi investitsion jozibadorlikni va undagi kamchiliklarni ustunlik tomonlari ushbu maqolada ochib berildi.