HUDUDIY REKREATSIYА TIZIMLARI VA REKREATSIYA FAOLIYATINI TADQIQ QILISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada turizm va rekreatsiya faoliyati, hududiy rekreatsiya tizimlari nazariy jihatdan tahlil qilingan bo’lib, shu bilan birga, maqolada xorijiy va o’zbek olimlarining tadqiqotlari haqida fikr yuritiladi.