TALABALARNING MILLIY IFTIXOR TUYG‘USINI RIVOJLANTIRISHDA KLASTER MODELIDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada oliy ta’lim muassasalari talabalarida milliy iftixor tuyg‘usini pedagogik jihatdan shakllantirish masalasi o’rganilgan. Muallif Milliy iftixor tuyg‘usini rivojlantirishda klaster modelidan foydalanish imkoniyati ochib berilgan.