“ОММАВИЙ МАДАНИЯТ” ЎГИТИ! (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мазкур мақолада оммавий маданият мафкуравий иммунитет шаклланишининг ижтимоий-психологик омиллари келтирилган.