NOFILOLOGIK TA’LIM YO’NALISHI TALABALARINING UMUMMADANIY KOMPETENSIYASINI TAKOMILLASHTIRISHNING USLUBIY YONDASHUVLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Maqolada talaba-yoshlarning umummadaniy kompetensiyasini takomillashtirish, hamda nazariy va uslubiy yondashuvlarga tayanish muammoning terminologik makonini tartibga solish, o'rganilayotgan ob'ektning xususiyatlarini, tamoyillarini, ishlash qonuniyatlarini ochib berishga asosiy urg’u berilganini inobatga olinadi.