O‘QUVCHILARDA MUSIQIY FIKR VA MUSIQIY IDROKNI HOSIL QILISH SHAKLLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ush bu maqolada siz, o`quvchilarda musiqiy fikr va musiqiy idrokni hosil qilish shakllari haqida ma’lumotlar keltirilgan. O’quvchilarda musiqiy idrokni hosil qilishda, musiqa asoratini ongli idrok etish, asar mazmunini tushuntirishda o’quvchilarda musiqa tinglash mashg`ulotlarini to`g`ri tshkil etish muhumdir. Bu ularda tajriba to`plash va undan oqilona foydalanish, shu bilan birga ma`naviy dunyosini boyitishga yordam berishi haqida ma’lumotga ega bo`lasiz.