PIESA MATNIDAN ROLNING SAXNAVIY SHAKLIGA UTISHDA AKTYORNING IJODIY JARAYONI MUAMMOLARI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada piesa matnidan rolning saxnaviy shakliga utishda aktyorning ijodiy jarayoni muammolari haqida yozilgan bólib, fikr va mulohazalar ilmiy yoritib berilgan.