МИЛЛИЙ ЧОЛҒУ ИЖРОЧИЛИГИДА — ЮКСАЛИШ ОМИЛЛАРИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Мақолада бўлажак чолғу ижрочилиги ўқитувчиларини педагоглик маҳоратини шакллантиришнинг замонавий усуллари, шунингдек учун ривожланган мамлакатларнинг илғор тажрибаларини қўллаш, глобал таълим жараёнларида фаол иштирок этиш, ҳамда ўқитувчи ва талабалар олдида турган сунъий тўсиқларни бартараф этиш таълим тизимини ислоҳ қилиш масалалари ёритилган.