BÓLAJAK MUTAXASISLARNI TAYORLASHDA MILLIY-RUXIY QADRIYATLAR SISTEMASIDAN FOYDALANISH (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Ushbu maqolada Ózbekiston ta'lim sistemasida bólajak mutaxasislarni tayorlashda milliy-ruxiy qadriyatlar sistemasidan foydalanishning afzalliklari órganib chiqilgan bólib, bu borada fikir va mulohazalar ilmiy asoslab berilgan.