ЙИРИК ШАҲАРЛАРДА ЭКОЛОГИК СОФ МУҲИТ ЯРАТИШДА МАНЗАРАЛИ ЎСИМЛИКЛАРНИНГ ЎРНИ, УЛАРНИ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Бугунги кунда сайёрамизнинг ярим ахолиси шахарларда истиқомат қилади. БМТнинг маълумотига кўра, 2050 йилга келиб сайёранинг 2/3 қисми шахарларда яшай бошлайди