MUHANDISLIK GRAFIKASIDA MULTIMEDIYANING TUTGAN O'RNI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2022)
Hozirgi kunda ta'lim jarayonida interaktiv metodlar, innovatsion texnologiyalar, pedagogik va axborot texnologiyalarini o'quv jarayonida qo'llashga qiziqish ortib bormoqda. Shundan kelib chiqib biz ham chizmachilik darslarida ham innovatsion texnologiylarni qo'llashning ba'zi usullari haqida ma'lumotlar keltirib o'tdik. Dasr jarayonlarida ham multimediyadan foydalanish dars samaradorligiga olib keladi.