NEMATODA FAUNASINING O’SIMLIK QOPLAMIGA TA’SIRI (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Nematoda faunasining o’simlik qoplamiga ta’siri hamda bo’rtma nematodalarning morfofiziologik xususiyatlari, ularga qarshi kurash chora tadbirlari haqida umumiy ma’lumotlar berilgan.