INVESTIGATION OF LEXICAL UNITS ON THE CONCEPT OF HEALING IN THE UZBEKI LANGUAGE (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek  tilshunosligada tibbiy leksikaga oid tadqiq qilingan ilmiy tadqiqot ishlar nazariy tahlil qilingan. Shu bilan birga, shifo konseptining izohli lug‘atlarda berilgan ta’riflari o‘rganilgan.