МУДОФАА ВА ХАВФСИЗЛИК СОҲАСИДАГИ ПАРЛАМЕНТ НАЗОРАТИГА ОИД ХАЛҚАРО НОРМА ВА СТАНДАРТЛАР (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мудофаа ва хавфсизлик соҳасида парламент назорат институтининг назарий-концептуал асослари таҳлил қилиниб, ушбу йўналишдаги халқаро  норма ва стандартлар ёритилади.