ЖАМИЯТДА ТАЪЛИМ КЛАССТЕРИДА ИҚТИСОДИЁТ БИЛИМ АСОСЛАРИ ФАНИНИ ЎҚИТИШНИНГ АФЗАЛЛИКЛАРИ ХУСУСИДА (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ушбу мақола иқтисодий билим асослари фанини афзалликларига изоҳ берилган. Шунингдек, ушбу афхалликлар орқали мактаб ўқувчиларининг таълимни ўзлаштиришига шарт-шароитлари масалалари муҳокама этилган.