XVI – XVIII АСРЛАРДАГИ БУХОРО ТАРИХИДАН ГУВОҲЛИК БЕРУВЧИ МАНБАЛАР (АКАДЕМИК Б. АҲМЕДОВ ТАДҚИҚОТЛАРИ АСОСИДА) (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Мақолада Бухоро тарихининг академик Б. Аҳмедов томонидан илмий тадқиқотларида кам ўрганилган, муҳим воқеаларга бой бўлган тарихи, яъни ХVII-ХVIII асарлардаги тарихини чуқур таҳлил қилиш вазифаларига бағишланади.