INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDAGI BOLALAR MATBUOTIDA LINGVOKULTUROLOGIK JIHATLAR (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Mazkur maqolada lingvokulturologiyaning tilshunoslik rivojlanishida muhim soha ekanligi va uning xususiyatlari yoritib berilgan. Shuningdek, ingliz va o‘zbek bolalar matbuotida yangiliklarni tahlil etishning lingvokulturologik va kommunikativ-pragmatik jihatlari muhokama etilgan.