HISTORICAL AND ETYMOLOGICAL DEVELOPMENT OF SOME PROFESSIONAL VOCATIONAL WORDS AND THEIR EXPRESSION IN PAREMIOLOGICAL UNITS (Proceedings of International Conference on Modern Science and Scientific Studies, 2023)
Ushbu maqolada ba’zi kasb-hunarga oid leksemalarning kelib chiqishi, tarixi, taraqqiyot bosqichi hamda kasb-hunarga oid leksikaning paremiologik birliklarda ifodalanishi tadqiq etilgan.